(Solar) Fietsenstallingen

(Solar) Fietsenstallingen

Voorzie uw bedrijfsterrein van een fietsenstalling op maat

Vandaag de dag kiezen meer en meer werknemers voor de fiets als vervoermiddel naar het werk. Er zijn verschillende factoren die dit fenomeen stimuleren. Werkgevers delen bonussen uit, de ecologische voetafdruk verkleint, het is voordelig voor de gezondheid … Kortom, er zijn heel wat voordelen aan gekoppeld. Deze trend brengt automatisch met zich mee dat ondernemingen, net zoals voor wagens en andere voertuigen, parkeermogelijkheden moeten voorzien in de vorm van fietsenstallingen.

Fietsenstallingen moeten ervoor zorgen dat werknemers, klanten en bezoekers die per fiets uw bedrijfsterrein bezoeken, hun tweewieler kunnen stationeren op een veilige manier. Het zal dus niet enkel essentieel zijn om fietsuitrusting te voorzien, ook de plaats ervan zal een prominente rol spelen in de volledige installatieprocedure. Omringd door correct belijnde fietspaden, wandelpaden en zebrapaden wordt een betrouwbaar bedrijfsterrein gecreëerd waar het risico op ongevallen fors afneemt. Benieuwd naar ons belijningsaanbod? Ontdek onze realisaties en mogelijkheden.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Gratis prijsaanvraag
  • Geen aankoopverplichting
Render fietsenstalling met zonnepanelen by Remotec - Solar construct met dibond

Remotec is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de plaatsbepaling, productie en installatie van fietsenstallingen op maat van uw bedrijf. Onze expert maakt een analyse van uw terrein en beslist op basis daarvan wat de meest strategische locatie is voor uw fietsenstalling. Wanneer u akkoord gaat met de analyse en situering van onze specialist, gaan we voor u aan de slag. Om u te verzekeren van de kwaliteit die we bij Remotec beogen, maken we alles zelf, van A tot Z. Op die manier ontstaan er tal van mogelijkheden op vlak van personalisatie.

Om onze klanten te inspireren hebben we 3 basismodellen opgesteld: (Solar) Forest, (Solar) Wrapped en (Solar) Construct. Ieder model is opgebouwd uit enkele standaardvoorzieningen, met daarbovenop optionele toevoegingen en personaliseerbare elementen. Om de fietsenstalling net als zijn inhoud zo duurzaam mogelijk te maken, kunnen ze voorzien worden van zonnepanelen. Deze zonnepalen maken onze innovatieve Solar fietsenstallingen met oplaadpunten zelfvoorzienend, ongeacht uw keuze voor ingebouwde stopcontacten of (oplaad)lockers waar fietsers hun elektrische batterij, fietskledij, fietshelm … in kunnen stockeren.