(Solar) Construct

(Solar) Construct

(Solar) Construct

De modulaire Construct fietsenstalling het meest innovatieve model. Deze fietsenstalling is volledig opgebouwd uit stalen buizen die worden voorzien van een speciale coating om de fietsen van uw klanten, personeel en bezoekers niet te beschadigen. Dit model kan per module van 5,3m x 2,4m op uw bedrijfsterrein geplaatst worden en kent tal van personalisatiemogelijkheden.

De bekleding bestaat uit een front paneel dat volledig aangepast kan worden aan uw wensen. Het kan bedrukt worden met een bedrijfslogo of ander beeldmateriaal dat door u gekozen wordt. Optioneel kan de fietsenstalling extra beschermd worden tegen wind en neerslag aan de hand van zijpanelen, die op hun beurt ook gepersonaliseerd kunnen worden. Tal van mogelijkheden om uw fietsenstalling te laten aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Future-proof

Het waterdichte dak zorgt ervoor dat bezoekers van uw terrein hun fiets kunnen achterlaten met een gerust hart. Voeg daar een betrouwbaar, ingebouwd metalen fietsrek aan toe, in combinatie met lockers om fietsuitrusting op te bergen en de perfecte fietsenstalling is een feit.

Daarbovenop kan deze fietsenstalling nog een upgrade krijgen met voorzieningen voor elektrische fietsen, speed pedelecs en elektrische steps. Naast de bovengenoemde standaardvoorzieningen worden oplaadpunten in de vorm van stopcontacten of laadlockers en zonnepanelen geïnstalleerd. Op die manier zullen personeelsleden en bezoekers die in het bezit zijn van een elektrische fiets of step hun rijtuig op een veilige manier kunnen stationeren. Dat alles terwijl ze zich geen zorgen hoeven te maken over een lege batterij op het einde van de dag.

Interesse?

Onze experts komen graag ter plaatse voor een vrijblijvende analyse
Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Gratis prijsaanvraag
  • Geen aankoopverplichting