(Solar) Forest

(Solar) Forest

(Solar) Forest

De modulaire (Solar) Forest fietsenstalling is opgebouwd uit hout, wat zorgt voor een klassieke maar strakke look. Dit soort profiel zal in geen enkele omgeving uit de toon vallen. Bovendien zijn er heel wat voorzieningen waar fietsende bezoekers van uw werkterrein baat bij zullen hebben. De houtlagen van de (Solar) Forest bieden bescherming tegen wind en regen. Na het stationeren van de fiets hoeven bezoekers zich dus geen zorgen te maken over een nat zadel bij terugkomst. Daarbovenop is het type houtsoort, al dan niet gelakt, volledig te personaliseren. Kleur, look en feel krijgen zo een andere dimensie voor elke fietsenstalling.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de fiets veilig vast te leggen. Het metalen binnenframe is onverwoestbaar, waardoor uw werknemers, klanten en bezoekers niet voor onaangename verrassingen komen te staan na een kantoorbezoek. Om geen schade te veroorzaken aan de fietsen, kan het metalen frame afgewerkt worden met een speciale coating. Voorts zorgen personaliseerbare lockers ervoor dat naast de fiets ook aangepaste kledij, bescherming en ander materiaal veilig opgeborgen kunnen worden.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Future-proof

Na een lange werkdag, vooral in de wintermaanden, is de kans reëel dat het al donker is buiten. De (Solar) Forest is volledig voorzien van verlichting, die gepersonaliseerd kan worden op maat van uw onderneming op vlak van kleur en verlichtingstype.
Wilt u uw Remotec Forest fietsenstalling future-proof maken? Kies dan voor de Solar versie van dit model, die volledig voorzien is om uw elektrische fiets, speed pedelec of elektrische step te stallen en op te laden. Om de fietsenstalling zo duurzaam mogelijk te maken, kan ze voorzien worden van zonnepanelen. Deze zonnepalen maken onze innovatieve Solar fietsenstallingen met oplaadpunten zelfvoorzienend. Ingebouwde oplaadpunten en geïntegreerde oplaadlockers zorgen ervoor dat u zich nooit nog zorgen moet maken over een lege batterij.

Interesse?

Onze experts komen graag ter plaatse voor een vrijblijvende analyse
Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Gratis prijsaanvraag
  • Geen aankoopverplichting